Civilization Revolution

| februari 24, 2013

Civilization Revolution

Civilization var ett av mina favoritspel när jag skaffade min egna första dator. Spelet är av den typen som man kan bli helt uppslukad av, d v s att man tappar känsla för både tid och rum. Civilization Revolution är en variant av Civilization som fungerar alldeles utmärkt på iPad. Man ska utforska världen och kan vinna spelet på olika sätt, antingen genom teknologi, erövring eller kultur.

Civilization_Revolution

När jag spelar brukar jag alltid vinna genom erövring. Även om jag har som inställning att vinna genom teknologisk erövring eller kultur så blir jag alltid för provocerad av de övriga ländernas provokationer, så till slut brukar jag som sagt vinna genom krig.

Ett fantastiskt Strategispel till iPad

Jag tycker spelet är fantastiskt och den här typen av spel har tilltalat mig genom alla år och därför kan jag inte ge annat än högsta betyg och en köprekommendation. När jag själv köpte appen kostade den 7 kronor, så det är ingen större summa att bråka om. Ibland har jag faktiskt svårt att förstå att man kan köpa en app för en så liten summa pengar nuförtiden. Förr i tiden när man skulle köpa ett sånt här spel till sin PC så var det ju hundralappar det handlade om.

 

Category: spel

Comments are closed.