Garage Band

| januari 22, 2013

Garage Band | Din stora chans att få känna dig som en Rockstjärna

Garage Band måste vara den ultimata musikappen. Så enkel, smidig och ändå så enormt stora möjligheter att skapa bra, roliga och häftiga musikslingor. Appen kostar 38 kr men jag måste säga att det ändå känns väldigt billigt med tanke på hur mycket man får för pengarna. Appen är kanske riktad främst till lite större barn och vuxna, men det hindrar inte mina små barn från att ha roligt med appen också.

Garage_Band

Vilka instrument kan man spela med Garage Band?

Det finn många olika instrument. Det finns gitarrer, bas, trummor, piano, stråkinstrument och ljudinspelning mm. När man spelar de olika instrumenten kan man sedan välja att spela ackord eller toner. Väljer man att spela ackord kan man även välja olika former av Autoplay, vilket betyder att du sätter ackordet och sedan kompar programmet någon lämplig slinga på ditt valda ackord. Man väljer själv vilket bpm man vill ha och kan sedan spela in upp till 8 olika slingor, vilket gör det möjlligt att skapa riktigt häftiga låtar. Om 8 slingor låter för lite så kan man dessutom slå ihop slingor, när man är nöjd oh på så sätt så borde antalet olika slingor därmed vara obegränsat.

Häftiga effekter som går hem hos barnen

Det som barnen tycker är roligast är nog trummorna, samt förstås möjligheten att spela in ljud och spela upp dessa med roliga effekter. Alvin och Gänget är en film som gjort succé hemma och därför gjorde det naturligtvis succé att spela upp en ljudinselning som en ekorre.

Betyg och köpråd

Betyg 5 av 5 och definitivt en stark rekommendation att köpa den här Appen.

Category: Musik

Comments are closed.