Healthy Desserts | Hälsosamma desserter hjälper dig att komma i form till Beach 2013

| maj 20, 2013

Healthy Desserts | Hälsosamma desserter

Healthy Desserts | Hälsosamma desserter är precis vad det låter som. Det är en app som innehåller en samling med recept på hälsosamma nyttiga desserter med naturliga ingridienser och råvaror. Visst kan det låta konstigt att ens nämna nyttiga och hälsosamma i samma mening som desserter, men det är faktiskt möjligt. Okej du kanske inte kan smälla i dig riktigt vad du vill, men appen innehåller hela 58st desserter som bygger mycket på färska frukter, naturliga sötningsämnen och fullkornsprodukter.

Healthy-Desserts-ikon

Appen är skapad av Green Kitchen som tidigare har gett ut flera olika appar med recept. De tidigare apparna har varit populära, även om jag själv inte provat just någon av dem.  Som den godisgris jag är så ser jag dock möjligheten att få lite hjälp att stoppa i mig lite nyttigare tårtor, muffins,  bullar, kakor, smoothies mm.

Healthy-Desserts-bild3

När du startar appen möts du av en skärm som helt enkelt är en överblick över alla fantastiska recept. Det går att scrolla upp och ner för att se fler recept. Från den här startskärmen kan du enkelt navigera genom att klicka på just den dessert som lockar dig mest för stunden. En fördel med appen är att allt material finns tillgängligt offline. Då kan man t e x planera sin middag och förbereda en handlingslista medan man pendlar med tåget eller väntar på bussen.

Inuti appen kan man även få hjälp med att göra en inköpslista, men jag själv föredrar att göra inköpslistan manuellt trots allt.

Vem är då appen riktad till?

Jag tycker att appen är riktad till alla som försöker anamma den nya tekniken genom att hitta fler och fler tillämpningsområden i vardagen. Personligen är jag så less på min pärm med en massa lösa recept som bara trillar ut så fort jag öppnar pärmen. Därför uppskattar jag appen Healthy Desserts | Hälsosamma Desserter och ser nyttan den gör för mig i vardagen.

 

Category: Mat

Comments are closed.