iPad Recept | Använda iPad:en när man lagar mat

| april 21, 2013

Använda iPad:en när man lagar mat | iPad recept

I ett modernt kök så finns det alla möjligheter att använda iPad:en när man lagar mat. För att slippa hålla på att leta i receptpärmar, kokböcker, lösa lappar mm så kan man ju t e x spara sina recept i molnet och komma åt dem via t e x Dropbox oavsett var man befinner sig. Man kan ju även använda Google som inspirationskälla för att hitta nya spännande recept att prova på när man lagar mat.

Själv skulle jag gärna spara undan alla recept på nätet för att sedan ha möjlighet att komma åt dem oavsett var jag befinner mig. Det vore dessutom skönt att få lite ordning och reda bland alla recept. Men tyvärr har jag inte haft varken ork eller lust att påbörja det manuella arbetet som det innebär att t e x scanna in alla recept.

Själv använder jag istället webbläsaren och drar nytta av google när jag letar nya recept. Sedan får iPad:en göra mig sällskap i köket medan jag lagar maten.

Väldigt smidigt är det, den enda nackdelen är att man måste se till att vara ren om händerna när man använder iPad:en, jag vill ju inte grisa ner den.

iPad_Recept

 

Category: Mat

Comments are closed.