Kanal 5 Play

| april 21, 2013

Kanal 5 Play

Kanal 5 finns även de tillgängliga på iPad med deras Kanal 5 Play App. Med denna app kan du se program från Kanal 5 oavsett var du befinner dig. Tyvärr så finns inte hela deras utbud tillgängligt gratis för alla utan det går att lösa ett medlemskap som Premiumkund. För att bli Premiumkund så registrerar man sig kostnadsfritt, men sedan måste man registrera sitt kontokort, där pengarna kommer att dras ifrån.

Själv är jag inte intresserad av att teckna mig för olika abbonemang till höger och vänster utan nöjer mig helt enkelt med gratisutbudet. Men Kanal 5 hävdar att deras Premiumkunder får tillgång till flera olika utländska serier och hela Kanal 5 Plays utbud utan reklamavbrott.

Kanal_5_Play

Bästa programmet på Kanal 5 Play

Vilket är då det bästa programmet på Kanal 5 Play? Alla tycker naturligtvis olika, men för egen del så måste jag säga att ”Arga Snickaren” är det bästa programmet. Om man är lite stressad över allt man har att göra hemma och att det kanske är lite stökigare hemma än vad man skulle önska. Då känner man sig mycket bättre efter att ha sett Arga Snickaren för då har man fått lite distans till hur illa det faktiskt skulle kunna vara:-)

Category: TV

Comments are closed.