Yoga | En yoga app för iPad som är gratis

| januari 24, 2013

Yoga | En yoga app för iPad som är gratis

Jag laddade hem Yoga Free av samma anledning som jag laddade hem Your Gym, d v s för att kunna träna lite hemma. Med gratisversionen får man ett grundläggande yogaprogram där man följer med i programmet medan övningarna visas på video och någon även berättar hur man ska göra. Appen är på engelska, men det är inte några större problem att förstå, även om du inte är någon expert på engelska.

Yoga

Jag har kört programmet ett antal gånger medan jag väntar på att min stora grabb ska somna. Han vill gärna att man finns nära till hands utanför hans rum för att han ska känna sig trygg. Och då passar det ju bra att man kan uträtta någonting medan man bara väntar. För egen del så passar Yogaappen bra och gratisutbudet räcker bra för min egen del. Det finns en betalversion med fler övningar / workoutrutiner och den kan säkert vara något för de som gillar Yoga.

Betyg och köprekommendation

Jag ger appen betyg 3/5 och rekommenderar starkt att prova gratisversionen. De som tycker att gratisversionen är bra kan själva ta ställning till om de vill betala för fullversionen av Yoga appen.

Category: träning

Comments are closed.