Your Gym app | Träna hemma snabbt, smidigt och enkelt

| januari 22, 2013

Your Gym app | Träna hemma snabbt, smidigt och enkelt

Your Gym App är till för dig som antingen tröttnat på dyra avgifter på gym, eller som kanske helt enkelt inte har tiden att gå till gymmet. Jag själv laddade hem den här appen därför att min fru jobbar kväll ett par kvällar i veckan. Då hon jobbar kväll sköter jag hämtning, matning och läggning av barnen, när barnen sedan väl somnat så kan jag inte ta mig iväg och träna någonstans. När jag kom till insikten att jag måste träna även när jag inte kan ta mig iväg någonstans så letade jag efter lite hjälp på traven.

Your-Gym

Varför välja Your Gym App?

Appen är inte gratis men kostnaden på 22kr är ändå försumbar, det är väl i mitt fall bara bensinkostnaden till gymmet en enda gång. Med hjälp av appen får du möjlighet att träna ett givande program som ger resultat samtidigt som det finns så många olika övningar att du aldrig kommer behöva känna känslan att du bara kör samma övningar om och om igen.

Behöver man någon utrustning med Your Gym App?

Man behöver sin egen kropp samt lite saker som ändå finns hemma, t e x stolar, kuddar mm. D v s man behöver inte springa iväg och köpa några prylar bara för att kunna köra övningarna som är med på den här appen.

Betyg och köpråd

Appen får betyget 3 av fem och ett köpråd om du är ute efter just en sån här app eller någonting i stil med Nike Training Center (NTC)

Category: träning

Comments are closed.